IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

MultiCopy

MultiCopy kiest voor Hosted Telefonie oplossing  van Esprit Telecom

MultiCopy Nederland was op zoek naar een integrale, innovatieve telefooncentrale waar praktisch niet naar omgekeken hoefde te worden zodat iedereen binnen het totale bedrijf zich volledig kon concentreren op de eigen werkzaamheden. Daarbij werd tegelijkertijd als eis vanuit de corporate organisatie uit Amerika gesteld, dat de oplossing schaalbaar en flexibel moest zijn en inzetbaar binnen het Nederlandse franchisekanaal.

Al snel was de keuze gevallen op de Hosted Telefonie oplossing van Esprit Telecom, een managed service dat het dagelijks beheer en onderhoud van een telefooncentrale geheel uit handen neemt. Bovendien biedt deze oplossing de mogelijkheid gratis te bellen tussen vestigingen, wat voor MultiCopy enorme voordelen op kan leveren. Naast deze hosted oplossing voor vaste telefonie van Esprit Telecom is ook gekozen voor Esprit Telecom Mobiel, dat gratis bellen tussen medewerkers als groot financieel voordeel biedt.

MultiCopy organiseerde voor haar franchisenemers een aantal digitale avonden om hen te informeren over de compleet nieuwe telecomfaciliteiten van de organisatie. Tijdens deze sessies lichtte Esprit Telecom toe waarom MultiCopy juist voor de toepassingen van Hosted Telefonie en Mobiel heeft gekozen. Tevens werd uitleg gegeven over de toepasbaarheid van beide diensten en VoIP telefonie in het algemeen.

Jeroen van den Bos, Senior Operations Manager van MultiCopy Nederland zegt: “Het is voor onze totale organisatie belangrijk mee te blijven groeien met de technische ontwikkelingen die geboden worden. Wij vinden het belangrijk onszelf blijvend te onderscheiden en een werkelijke meerwaarde te bieden aan onze franchisenemers. Gebruikmakens van noviteiten op allerlei gebied is belangrijk, zo blijft iedereen blij.”

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170